Vi lever fortsättningsvis i exceptionella tider där vi får försöka improvisera och ordna vår verksamhet på nya sätt. Vårens program har på grund av undantagsförhållandena blivit oförverkligad men vi hoppas nu på att stegvis sätta igång i höst.

Årsmötet

Vi har preliminära planer på att ordna Ekenässällskapets årsmöte i augusti eller september som en utomhustillställning där vi har lättare att tillgodose säkerhetsrekommendationerna. 

Stallörsparken och gästhamnen

Det rör på sig kring planerna för området och gällande dem tänker vi oss någon form av engagemang. Nya Naturum för diskussioner om vad som ska gälla för området. Där kanske ges möjligheter till gemensamma diskussioner.  

Medlemsresan till Albanien

När det gäller sällskapets planerade medlemsresa till Albanien 26.9-3.10.2020 väntar vi ännu på klarare besked om hur den kunde genomföras. Vi siktar fortfarande på att fatta beslut i juni. Närmare uppgifter ger Micke Enberg, tfn 0500 508 831, micke.enberg@hotmail.com

Bokkalaset 5-9.11.2020

Programmet för Bokkalaset som i år firar 20-årsjubileum med temat ”Minnen”, blir klart i augusti

Övrig verksamhet

Den övriga verksamheten som planerats för året återkommer vi till senare.

Sköt om er alla och hoppas att vi ses i höst!
Styrelsen