Årets utställning hålls i fastigheten vid Gustav Wasasgatan 4. Konstnären är Kaj Ard Söderholm. Vernisage den 10.12.21 kl. 18.00 – 20.00. Sällskapets medlemmar bjuds på dryck med tilltugg. Deltagandet i vernissagen förutsätter ett giltigt Coronapass. Utställningen är öppen för allmänheten 11.12 – 13.12.

Kaj Ard Söderholm från Hangö, har arbetsrum både i Hangö och Ekenäs. Han har ställt ut både i Finland och utomlands sen slutet av 1980-talet. I många år målade han mest med oljefärg – idag är det akrylfärg som dominerar. Kaj bygger upp sina målningar lager på lager – med marmormjöl och cement byggs strukturer med inslag av papper och trä. De många färglagren, skårorna och spåren ser konstnären som en metafor för livet. Inspirationskällor är naturen och gamla hus och städer – de spår vi lämnar efter oss.